Щоб дід пишався...

Я рівно 1 день активна на цьому сайті. І вже розумію те, що, мабуть, моє життя буде суттєво відрізнятися від життів шановних відвідувачів. Які теми! Які оказії, які слова! «Куди нам смертним до тілівізора?» — так каже мій дід. А мій дід війну видів, а оці ваші словесні баталії не видів, то й добре…

Хотілося мені писати: віршата, замітки, повчання дітям. Трохи графоманити;). Нехай би то читало лиш 10 людей у області, та хотілося бути корисною, хоч на трошки, хоч на пару літер. Щоб на старості правнукам розвернути пожовклу від часу (а не від бруду між рядків) газетку і похвалитися друкованим, аби слід був. Ну і звісно, щоб «не злим, тихим, словом»…...

Та начиталася я тут блогів, наслухалася серед людей… Понімаю, що моя справа — не журналісткою бути, а — сапати буряки під Бердою. Та краще я вирощу і продам свої буряки, аніж власне слово. Щоб дід пишався.

11 коментарів

Олексій Пономаренко
Головне бажання і розуміння для чого то потрібно. На кожного знайдеться свій читач. Наприклад я знаю тут доролих людей, які постять тут наївно-дитячі жахливі вірші, але ж ніхто не заборонить людині вважати себе геніальною, чи хоча б як мінімум розміщати цей непотріб у своєму блозі. Певно і в нього читачі є, а можливо і шанувальники того безсмаків«я.
Я наприклад веду блог не дивлячись на когось іншого. Просто коли хочу з кимось іимось поділитись то пишу. Потім цікаво через деякий час перечитувати, особливо походні замітки, і переживати то знову)
Наталіна Губко
Я маю на увазі те, що нині за товар зійде навіть слово. При чому не те, щоб я цього не знала, я не знала, що виявляється, якщо тобі не пропонують баблішка — то ти нездара.

А мисати мені хто забронить?) Особливо мої наївно-дитячі жахливі вірші…
Святослав Вишинський
Врешті-решт, усе зіпсують журналісти.
Наталіна Губко
я б сказала, радше, журнаГлісти (чи журнаХлісти, пардоньте мой франсе)…

Адам Чесноков
Наталіно, та не дивіться Ви на тих грошолюбних істот. Ось я думаю про планети, про зорі. Головне — щоб планети в гороскопі гарно «стояли». А все інше — дурниці.
Максим Пансик
А мені реально цікаво — ті хто плюсував, плюсували бо погодились із написаним чи їм дійсно сподобалось? Пані Наталіно, окремий респект за дуже скромна.
Галина Маслак
У чому різниця між «погодилися з написаним» і «дійсно сподобалось?» Сподобалося, бо згодна з написаним.
Наталіна Губко
То це розцінювати як «не сподобалося»?))А Вам респект за мого улюбленого Коломбо на аватарі.
Максим Пансик
А його можна не любити
Наталіна Губко
я недавно переглядала цю серію=)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте