Політичні "брєдні" недоспаних ночей...

Вчора  десь до півтретьої ночі святкували з одногрупниками «екватор» нашого навчання. У коктейлі моєму було багато кави, тому приволочивши ноги додому я зрозуміла, що спання цієї ночі не буде і якогось дідька залізла на сайт новин. Почитала, і чи то кави було забагато чи то прокинувся в мені «заспаний пан Литвин», в якого серце болить за Україну. Та чомусь ридалося мені і здалося, що в коктейль намішали чогось патріотичного. І то явно було не сало…((
Тримавши в собі таку позицію, що мир у країні має бути збережний будь-якими способами, я і уявити собі не могла, що мої плани по захопленню світу набагато хитромудріші, ніж в людини, що засвітила на весь світ свої червоні труселя. Зараз шок переходить грані і сміх часто мішається з риданнями. В мене істерика політичного і геополітичного характеру…
  1. Дівчата всієї України, давайте пожертвуємо оцетон з наших косметичок для стирання нальоту з усіх політичних фарбованих лисів!!!
  2. Пустіть з молотка все, що знайдено там в Межигір’ї, а колишньому власнику просто запустіть молотком… і ще серпом разок пройдіться.
  3. Гроші віддайте Путіну і вколіть йому якесь узбагоїтєльне нарешті. Росія як геополітичний Плюшкін підбирає все, що погано лежить. В результаті увесь світ рже і плаче.
  4. Шановні сепаратАсти. Саме так. І ніяк по іншому. Маленька ремарочка до того чого Ви прагнете. Цитуючи Ксенію Собчак (звучить страшно вже, але сказане нею в контексті Олімпіади має свою доречність...), то особливість менталітету росіян, їздити на дорогій машині і не мати грошей заправити пального, щовечора вечеряти в дорогому ресторані і не мати грошей на сніданок і обід. Прагнучи бути в складі РФ і відділитися, ви візуально збільшуєте міць держави, яка буде не взмозі і не в бажанні вас годувати чи забезпечувати. Дорогий Схід, ваші шахтарі, стануть нікому не потрібними і цінність їх роботи впаде до непотрібності. Порівняйте Донбас з вугільнодобувальною територією Росії. Дорогий Крим, дозволь нагадати, що це ти в нас крутий курорт та вино і персикопостачальник, задумайся, поглянувши на карту світу чи станеш ти пріоритетним для РФ? Те, що Вам обіцяють… ну наші вже нам теж обіцяли… і як виявилося пустили наші недоїдені бутерброди з маслом на золоті батони….
 
Невиспана абсурдність зводиться мені лиш до одного …И сказал Бог «Бойся слез обиженного тобой человека, ведь он будет просить меня о помощи, и я помогу»….Невже і Він не почує Кожного….?

1 коментар

Наталіна Губко
Чи по кримотатарськи: «Бойтесь мольбы притесняемого, даже если он является неверным, ибо между его мольбой и Аллахом нет преграды!» Ахмад 3/153, Абу Я’ля 3/721.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте