Всі мужики козли?О_о

Я, мабуть, найщасливіша жінка на світі. Вже років 6 я не вживаю такої фрази як «Всі чоловіки КАзли!!! І ідіоти». Біля мене найкращі чоловіки, коли я хворію вони приходять купами до мене в лікарню, вони здійснюють мої маленькі мрії, дарують квіти просто так, мої чарівники. У найближчому оточенні — хлопці, які здатні на великі вчинки заради жінки, не заради її вагіни, на чому я наголошую, а заради її душі. Виховані, мужні, турботливі, цікаві, бажаючі робити все для щастя своїх половинок.
А дівчата довкола збираються курячими групками тим часом і кричать, мовляв справжні чоловіки перевелися, всіх цікавить тільки одне!!! Воу, воу, воу. Наші ж чоловіки це все читають. Вони ж на руках нас носять, дарують подарунки, звертають гори заради нашої посмішки… Скажете, що не роблять цього всього? як каже Діма (А Діма знає що каже))… «Хочеш зустріти хлопця, що читає газети – вийди в парк з газеткою!» Тобто, а ти, дівко взяла себе в руки, почала дивитися за собою, почала тренувати в собі перш за все людину, скільки книг ти прочитала за останній місяць, а скільки з них осмислила? В скількох чоловіках ти намагалася бачити краще, поважати їх як таких, захоплювалася ними, виражала їм свою повагу і підтримку? Жінки, що стверджують про козлізм чоловіків мають лише споживацький характер, які звикли, що їм, хтось, щось винен.
Я хочу подякувати тим чоловікам, які є в моєму житті, які роблять це моє життя непередбачуваним і неповторним. Не тому, що сьогодні якесь свято чи як. Ви у мене є, у кількості такій, що інші дівчата можуть починати мені заздрити…. У мене є ваші номери телефонів, які я можу набрати хоч в 3 годині ночі, неважливо де ви знаходитеся в Чернівцях чи Еміратах, я знаю, що ви поруч….





6 коментарів

Галина Маслак
Ти таки дуже щаслива жінка.
Наталіна Губко
Ну ти ж розумієш, що щастя не прийшло само собою. Щастя-це праця, в першу чергу над своїм мисленням…
Елена Огородова
Вам повезло, что Вас окружают мужчины, которые Вас любят. И их не смущает быть составной частью Вашей «купи найкращих чоловіків».))
Наталіна Губко
Купа-це образне слово, яке підкреслює те, що їх багато. І повірте, що це не пощастило, а такі стосунки є результатом докладання зусиль і зусиль шалених...))
Елена Огородова
«У найближчому оточенні — хлопці, які здатні на великі вчинки заради жінки, не заради її вагіни, на чому я наголошую, а заради її душі»

Позволю себе немного пофилософствовать на Ваш тезис. Просьба не принимать на свой счёт. Это так, «мысль вслух».
Всегда прикалывалась с женской психологии( хоть и сама женщина): тратя массу времени и ресурсов на то, что бы внешность была сексуально привлекательной (боевой раскрас ногтей и лица, причёска, откровенная одежда) радоваться, что ошарашенный неземной красотой мужчина, подавит в себе своё естество и сможет разглядеть душу и полюбить за неё.)))))
Наталіна Губко
витрачати час лише на зовнішный вигляд само по собі-обмежено. Справа і в тій самій внутрішній філософії. Звісно чоловік може чогось хотіти більшого, така вже природа, але питання в тому чи готовий він заради задоволення фізіологічних потреб пожертвувати стосунками з жінкою? (Це якщо говорити про дружбу між чоловіком і жінкою)… а, що стосується моїх братів, тата — то тут вже зусилля докладаються зовсім інші,і навіть якщо буду для когось секс-бомбою(хехе), то ними я сприймаюсь по іншому....)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте