Кілька думок про ідеальність у стосунках)))...

Які чоловіки нині в тренді? З якими жінками вигідніше з’являтися на публіці?;)

Якби чоловіка можна було б зліпити ідеального, то мабуть ідеальним був він би лише для однієї-двох жінок на світі…То ноги закриві, то посмішка не біла, то руку на виході з маршрутки не подає…боже, та він їздить у маршрутці….

Скільки з жінок лукавить про те, що багатства чоловіка для нас не головне, матеріальні статки неважливі, а як діло доходить до «шалаша», ідеальні жінки зникають за горизонтом…

Пояснюю це інстинктом самозбереження майбутніх дітей, яких не хотілося б бачити голодними, не заглиблюючись в меркантильну натуру кожної окремо. А з іншого боку хіба можна звинувачувати жінку, яка тішиться, коли їй чоловік купляє сукню, чи не твердилося завжди, що роздягати жінку має право лише той, хто її одягає? Чи можна звинувачувати грамотного, щедрого, доброго, успішного чоловіка в тому, що біля себе він хоче бачити красуню і розумницю?.. Чи це зараз просто так модно і правильно говорити? Людство дізналося це з книг інтелігенції, яка возвеличує і так велике, продовжуючи дописувати імена повій у своїх списках…Комерція в любві, корупція, обман.

Жінці не має буто нудно, жінка повинна мати, що їсти і одягти, жінка хоче іноді поні, іноді корону, іноді скрутитися калачиком. Чоловік повинен бути нагодованим, доглянутим, забути, що таке «Мівіна», вміти читати… вміти читати ті книжки про велике… раніше за жінку бажано, поки вона не встигла нахапатися…робити висновки, брати її… брати її за руку і іти пішки. Пішки…бо маршрутка гірше.

4 коментарі

Святослав Вишинський
«Жінці немає...», «жінці не повинно...» — а жінки взагалі не забагато? Якщо жінка відверто пропагує егоцентризм, тоді навіщо всі ці розмови про високе? Очевидно, що міркуючи про статки чоловіка, жінка думає не лише про дітей, але й про себе. Тоді чи не резонніше називати справу «торгом»?
Наталіна Губко
все купляється і продається. питання тільки у ціні. Для коговсь вистаичть пару тисяч баксів, для когось і життя буде мало.… загалом відповідний чоловік-відповідна жінка. Кожен має те, на що заслуговує=) Не сприймай близько до серця, Святославе, це просто думки навіяні… вітром;)
Галина Маслак
От жити за принципом «все купляється і продається» не для мене точно. Якщо я так колись почну життя сприймати, буду дуже нещасною насправді. Хоча останнім часом ловлю себе на думці, що дуже непрактична і непристосована до життя. На щастя, мене оточують хороші люди, завдяки яким досі вірю в любов і дружбу.
А чоловікові теж багато хочеться. Відносини в моєму розумінні — це «ми», я не «я хочу». Якщо дбати про чоловіка, я впевнена, що він відплатить тим же (якщо дійсно любить).
Сергій Воронцов
Да, мы все время находимся в отношениях выгодно-невыгодно. Какой-то покупки. Не обязательно речь идет о деньгах. Стоит ли считать это плохим? Не думаю. Когда как. Другой вопрос: надо быть оригинальным в выборе товара. Один покупает бедность, и она для него лучше богатства(и такое бывает). Или — ненависть, которая лучше почитания))) Но это искренне должно быть, а не из «высоких» соображений. Главное, чтоб не было скучно и пусто. Если скучно и пусто, то значит ты обманул других и себя. Значит ты совершил неправильную сделку. Настоящий показатель: скучно и пусто, или интересно и в кайф. Если тебе хорошо, тогда ты ничего никому не навязываешь, и очень самодостаточен.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте