Жіноча сексуальність і з чим її споживають?

Подібна стаття до блогу вже давно роїлася в моїй голові окремими шматками, реченнями, словами, вирваними з контексту. Якби ж я писала про це все, спираючись тільки на власну голову і тіло, але ні ж… мені захотілося ширшого експерименту і довелося опитати хлопців-друзів на тему: «Яку дівчину/жінку Ви вважаєте сексуальною?».

Та перш ніж дійти до конкретного аналізу відповідей, трохи про те, чому взагалі мене це зацікавило.

Соцмережі – річ вельми цікава, хтось тут може бути собою, не собою, Леді Гагою, пофіг ким. Дівчатка фотографуються з привідкритим ротиком, припіднятою ніжкою, стиснутими грудьми, платять бабулюсічки фотографам, або якщо звезе Геометрія пофоткає на шару, і все заради того, щоб «привлєкти» атлішьного мужика. Але чи то мужик пішов якийсь непонятлівий, чи баби зажерлися і вже хочуть не одного мужика, а декількох – загалом протягом кількох років в одних і тих самих персон – ніц в житті не міняється, мужики не ловляться. Года ідут, а раздєватся уже дальше нєкуда. Вроді ти вже і в різних позах нафоткалася,і в нічні клуби одягла спідницю, що гланди світяться, а мужчини тебе сексуальною не щітають, раді тебе з мостів не скачуть. І взагалі закрадаються неприлічні мислі: «Може з книжками треба було чергове селфі робити?». Що казати, баби, всі ми грішимо відкритим декольте.

Ну думаю, попитаю в хлопців, що не так? І як виявляється все не тому, що вони через оголені часті …ем….фігури нас сприймають за легковажних дєвіц, не тому. Просто як виявилося  сексуальними, бажаними жінками є далеко не такі. Ну, або хтось тупо бреше. То ж можемо розглянути на мій погляд кілька цікавих відповідей хлопців і спробуємо їх для себе роз’яснити.

Відповідь №1:

емоційна!!!!!!!!!!

це саме основне, що я замітив

ну там ще є щоб не була вусата, спортивна, гарно пахла....

просто коли вона як «бревно» не подає ніяких емоцій, і твій флірт, прелюдія або вже сам секс без емоційний (або скритоемоційний) то це не сексуально.

 

Примітка: Шановні дівчатка, але це далеко не означає, що треба падати в істерику в любому зручному випадку, плакати і довбитися головою об стінку лиш щоб він зацінив, яка ти сексуальна. Мабуть йдеться про гру міміки, здатність до співпереживання та підтримки коханого, горіння ідеями, натхненність, звабливість. А от про «не вусата, спортивна і гарно пахла», і пояснювати не треба. Доглянутість  — це вже сексуально. Але недавно я помітила, що в цьому випадку сучасні дівчата теж страждають підміною понять. Штучна засмага, нарощені вії, нігті та волосся, відфотошоплені фото  -  не зроблять вас бажанішою жінкою для нормального мужчини, здатного на великі вчинки.

 

Відповідь №2:

Просто дівчина повинна лишатися дівчиною ну і не лізти з каблуками на макітру.

не вважаю сексуальних клубних ванільок, цеж як оженитися на водці + штукатурці

 

Примітка: Я завжди кажу, що хочеться бути  такою жінкою, яка язиком може роздягнути чоловіка, не торкаючись його. Мозок — найсексуальніший орган людини. Але боже упасі тебе, дівко, ціленапрямлено показувати мужчинам, що ти від них вища не тільки ростом, а й у своєму розвитку. Повір, якими б ідеальним не було твоє тіло, як би пружно не стирчали твої перси, ти пролетиш у своїй бажаності назавжди. Лицемірні дами, що зловживають своїм інтелектуальним багатством, приречені на самотність.

 

Відповідь №3:

Я гадаю, що сексуальність дівчини полягає у її біоенергетиці та вмінні себе «подати»; а вже потім, звісно, це пропорційність фігури, краса обличчя та волосся/зачіски. Сексуальними вважаю наявність грудей 2,5-4,5 розміру (важливим є об'єм, форма та стан(пружність, припіднятість, округлість)). Те ж стосується і попи. Чудово підкреслює дівочі принади талія, стрункі ноги які надають їй жіночності. Запах повинен бути приємним, не нав'язливим та не різкими. Не маловажливим є одяг в який це все «запакувати»))). Можна багато писати про сексуальнісь, але за браком часу написав головне;).

 

Примітка: Звісно, даний приклад – це приклад цілковитого чоловіка-візуала. Що спочатку бажає очима. Та знаючи його непоганий відрізок часу, скажу так, що без мозку двіку з підкачаними сідницями  буде терпіти тільки аналогічний чоловік. Цей довго не витримує. Стосовно одягу – манера одягатися насправді є теж немало важливим фактором у досягненні сексуальності. Старий як світ принцип – сховати недоліки, підкреслити достоїнства. Підкреслити, зауважую,  а не виставити на всеобщеє обозрєніє.

 

Відповідь №4:

….поєднання гарної фігури, класного стилю вбрання і гострого розуму)

Примітка: Про перше й друге вже побалакали, стосовно останнього. Відкриття (лічно для мене) десятиліття! Розумні, успішні хлопці люблять дівчат з гострим язиком. То не значить, що ти маєш вивчити всі матюки і щедро їх вставляти у розмові. Жартуючи з хлопцями, будучи з ними такою як ти є – викликаєш бажання  підкорити тебе – тебе таку як ти є. І фізично і духовно.

 

Відповідь №5:

… два слова щодо еталону сексуальності — МОНІКА БЕЛЛУЧЧІ.

Примітка: Кстаті да. Жінці вже давно за 40;), а у парубка любого віку від неї муляє в штанях. Ні краплини вульгарності, при найвульгарніших тематиках фотосесій та ролях. Це треба вміти.

 

У моєму списку  багато відповідей повторюють одна одну. Для себе особисто зробила висновок, що сексуальними не народжуються — це факт. Сексуальність  — м’яз, який можна і потрібно тренувати. Досягати вершин у кожному пункті – не обов’язково досягати, обов’язково  - прагнути. Розвивати себе в комплексі з різними якостями, а не тішитися тим, що число Пі ти знаєш на пам'ять, тому мужик знайдеться. Я вже й не знаю, чи от ми до кінця говоримо лише про жіночу сексуальність, мабуть в цьому секрет успіху загалом у житті. Звісно, дівчата, я не можу гарантувати, що після цього під вашими фото в соцмережах буде багато лайків, але знаю точно, що такому випадку вам стане на них байдуже….

Далі, можливо, буде;)

3 коментарі

Святослав Вишинський
… Боже упасі тебе, дівко, ціленапрямлено показувати мужчинам, що ти від них вища <...> у своєму розвитку.
Лицемірні дами, що зловживають своїм інтелектуальним багатством...

Може, останні якраз і не лицемірні? А лицемірні натомість — перші, які вдають із себе простіших, ніж є насправді?
Наталіна Губко
У будь-який бік лицемірство — не зробить мене бажанішою в очах чоловіка, так що ти правий. Саме тут конкретно мала на увазі — не лізти каблуками на макітру;)))
Галина Маслак
Судячи з перших абзаців, хтось тобі дуже допік. Чекай гнівних відповідей в аску:)А щодо першого коментаря… повністю згодна з тобою. Чоловікам подобаються дурочки (прикро, але факт, перевірений не раз). Хоча взагалі скільки людей, стільки й думок. Кожному своє. Ніколи не розуміла, як працює чоловічий мозок.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте